Η διαφορά ανάμεσα σε μια φριτέζα αέρα και ενός παραδοσιακού φούρνου; Πρέπει να χρησιμοποιήσετε το μαγειρικό λάδι για να μαγειρέψουν τρόφιμα στον φριτέζερ αέρα. Το φαγητό που μαγειρεύεται στον φριτέζερ αέρα είναι λιγότερο λιπαρό και πολύ υγιές.

&The τηγανητά τρόφιμα είναι πολύ τραγανά και αρωματικά. Λιγότερο διάστημα, εξοικονομεί ηλεκτρικό ρεύμα και είναι πολύ, πολύ υγιές.#

The η φριτέζα αέρα έχει μια μη

stick επικάλυψη που μπορεί να καθαριστεί εύκολα.

traditional φούρνοι θερμαίνονται και κάτω σωλήνες, καθιστώντας δύσκολο να καθαρίσετε τα απορρίμματα τροφίμων Μετά το μαγείρεμα.

&#

leneaning χρειάζεται πολύ νερό, είναι πολύ λιπαρό και δύσκολο να καθαριστεί.


-The fryer αέρα είναι πολύ φως, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα και κάνει δεν καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

traditional φούρνοι, από την άλλη πλευρά, είναι πολύ μεγάλες, δύσκολο να κινηθούν και να πάρουν τόσο ζεστό κατά τη διάρκεια τηγάνισμα που μπορείτε να κάψετε τα χέρια σας αγγίζοντάς τα.

traditional φούρνο κινείται σκληρά, πάρτε μια θέση μεγάλο, το Lampblack είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί, λιπαρή και ανθυγιεινή.

The ίδια συστατικά στον αέρα φριτέζα έχουν μια εντελώς διαφορετική αίσθηση από το το φαγητό στον παραδοσιακό φούρνο. Η φριτέζα αέρα θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο άνετα να τρώτε, υγιή και όχι λιπαρά.

The fryer αέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει πολλά είδη φαγητού εύκολα

1, με το τηγάνι ψητό κοτόπουλο Φτερά, φτερά κοτόπουλου θα είναι τραγανή τρυφερή κρέατος, τυλιγμένη σε φρέσκια γεύση είναι επίσης πολύ καλή.

Η διαδικασία παραγωγής είναι πολύ απλή. Αφού τα ωμά φτερά κοτόπουλου μαριναριστούν, τοποθετούνται απευθείας στον αέρα.


2. Τηγανητά ψωμάκια κοτόπουλου. Είναι νόστιμα.

39, re delicious.

3, ψητά πόδια, ψητά πόδια κουνελιών, τυλιγμένο με φύλλο κασσίτερου. Έγινε, γεύση εξαιρετικό λουκάνικο, γεύση πολύ καλύτερα από το φούρνο.

4. Μπορείτε εύκολα να κάνετε μια πίτσα

&#

The αέρα φριτέζα μπορεί να κάνει μια ποικιλία συστατικών που εργάζονται για σας


staple τρόφιμα: τηγανητά ραβδιά ψωμιού, φέτες ψωμιού στον ατμό , εαρινές ρολά, μπάλες, πίτσα κλπ. Κατηγορία: πατατάκια, φιστίκια, κέικ, τάρτα αυγών, ψωμί και ούτω καθεξής σε

vegetables και φρούτα: καλαμπόκι, μοβ γλυκιά πατάτα, φασόλι κλπ.

meat: spareribs, βόειο κρέας και μπριζόλες αρνιού, πόδια κοτόπουλου, φτερά κοτόπουλου, κοτόπουλο ρύζι λουλούδι, κλπ